Kuytuca İlkokulu

Vizyon: Mükemmellik yolunda okul gelişim- yönetim felsefesinde bir yaşam biçimi haline getirmek eğitim camiasına da örnek ve önder bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununa, İlköğretim ve Eğitim Kanununa uygun olarak ‘ Öğrencilerimizi, velilerimizi, çevremizi, çalışanlarımızı kendimizle bir bütün kabul eder’ anlayışıyla önce okulumuzun, sonra çevremizin, ilimizin ve tabiî ki ülkemizin gelişmesinde katkıda bulunmaktır.

Başarılar: Köyümüzde bol miktarda önlisans, lisans ve yüksek lisans mezunu bireyler vardır.

Saatler: Sabahçı Devre: 07:00 - 11:40 Öğleci Devre: 11:50 - 16:30
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kuytucailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Viranşehir Yolu 35.km Karakeçi Köyü Kuytuca Mezrası No40 Siverek/ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Karakeçi Bucağına Bağlı Yol üstü mezra

Ulaşım Öğretmen servisi, köy dolmuşu, Viranşehir-Siverek dolmuşları,Şanlıurfa dolmuşuyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siverek İlçe´ye 35 km, Şanlıurfa İli´ne 100 km ve yolun tamamı asfalttır.